Tekstschrijver Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en meer

Tekstschrijver Den Bosch en omgeving

Ik ben tekstschrijver in Den Bosch. En tekstschrijver in Waalwijk. En in feite ben ik ook tekstschrijver als ik in Tilburg ben natuurlijk. En of ik nu mijn teksten schrijf in Den Bosch, Waalwijk of Tilburg. Of in Hanoi, München, Bali, Sydney, Caïro of São Paulo, dat maakt natuurlijk helemaal niks uit. Want als jij (opdrachtgever) iets met mij (opdrachtnemer) wil bespreken, dan kan dat. Want we hebben geluk en kunnen tegenwoordig super makkelijk bellen. We hebben zelfs zo veel geluk, dat we er ook nog voor kunnen kiezen om elkaar aan te kijken terwijl we bellen – als we dat willen natuurlijk.

Waarom is de locatie belangrijk?

Maar als de plaats waar ik schrijf zo onbelangrijk is, waarom heb ik dan een blogpost getiteld ‘Tekstschrijver Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en meer’? De reden dat ik deze blog heb geschreven en dat jij hem leest, is dat online vindbaarheid voor een tekstschrijver veel belangrijker is dan offline vindbaarheid. En die online vindbaarheid gaat vaak gepaard met een fysieke plaats. Uit onderzoek blijkt (ik heb het onderzoek niet paraat, vergeef me), dat wanneer iemand uit Den Bosch een tekstschrijver nodig heeft, diegene geneigd is om eerder naar ‘Tekstschrijver Den Bosch’ te zoeken, dan naar ‘Tekstschrijver’. Daarom vind ik het belangrijk dat deze woordcombinatie – tekstschrijver Den Bosch – ietwat vaker op mijn website te vinden is. De META-titel van de afbeelding die nu volgt..

Tekstschrijver Den Bosch laten zien
Dit ben ik niet. Dit is ook geen tekstschrijver in Den Bosch (denk ik), maar toch voegt het waarde toe.

..is ook ‘tekstschrijver Den Bosch’, waardoor deze pagina nu redelijk optimaal is voor de woordcombinatie Tekstschrijver Den Bosch. Omdat ‘tekstschrijver Waalwijk’, ‘tekstschrijver Tilburg’ en ‘tekstschrijver SEO-teksten’ aanverwante zoekwoorden zijn, maakt het de pagina nog sterker als ik ook die woorden vernoem.

Tekstschrijver Den Bosch en omgeving

En hup; ook H2 is nog even geoptimaliseerd op de juiste zoektermen. Ik heb nog even een goede META-titel en META-omschrijving voor de pagina geschreven en dan ben ik wel zo’n beetje klaar. Oh ja; naast het vernoemen van de juiste zoektermen, is het vooral erg belangrijk dat het geschreven stuk tekst óf origineel, of leuk, of informatief of spannend is. Of meer van deze aspecten gecombineerd natuurlijk. Ik houd ervan om leuk en informatief te combineren, zodat het lekker weg leest én je er iets aan hebt.

En nu jij tot hier bent gekomen met het lezen van deze blog, voeg jij ook waarde toe. Hoe langer iemand namelijk actief is op een pagina, des te beter die pagina beoordeeld wordt door Google. Het betekent waarschijnlijk dat jij iets interessant vindt aan deze pagina. Interessant voor de bezoeker = interessant voor Google. Het draait uiteindelijk natuurlijk allemaal om jou; de bezoeker.

Voor het geval jij je dus in de omgeving Den Bosch bevindt en je toevallig op zoek bent naar iemand die (SEO)teksten kan schrijven, dan ben ik je man – JouwTekstman zelfs. Waar ik me bevind: in Den Bosch, Tilburg, Waalwijk of welke wereldstad dan ook? Dat verschilt nogal eens, maar dat maakt dus geen verschil voor het schrijven van de teksten. Jij doet gewoon je aanvraag. We (video)bellen of spreken af op locatie ter kennismaking. Ik heb duidelijke en oprechte communicatie hoog in het vaandel staan en vind het fijn om duidelijke afspraken te maken.

Kom in contact!

Contact leggen? Dat doe je gemakkelijk en snel via mijn contactformulier. Of mail naar joepklerx@jouwtekstman.nl, net zo handig.