Anderen over mij

Jan Jennissen, Head of Buying and Category management bij Jumper de diersuper

tekstschrijver den bosch tevreden klant

“Jumper de diersuper was op zoek naar een tekstschrijver. Voor enkele nieuwe websites moesten snel behoorlijk wat teksten worden herschreven. Belangrijk daarin was dat de teksten een eigen herkenbare sound zouden krijgen. Na wat belletjes kwamen we terecht bij Joep van JouwTekstman. Na zich te hebben ingelezen in onze branche kwamen Joep snel met de eerste output. Deze was meteen raak! De verdere teksten rolden als vanzelfsprekend snel en accuraat bij ons binnen. Wij zijn blij met de snelheid en het goede resultaat!”

Joost Roelen, eigenaar bij BURO PONZO

Tekstschrijver Waalwijk JouwTekstman beoordeeld door Buroponzo

“Joep heeft de webteksten voor een van onze klanten geschreven. De website staat inmiddels live en ziet er zowel qua design als tekstuele content verzorgd uit. Joep duikt in het onderwerp waarover hij schrijft en doet dit met veel precisie. De gewenste deadline werd al vroegtijdig en naar grote tevredenheid behaald.”

Sophie Letschert, marketeer Whello.nl

Tekstschrijver Waalwijk beoordeling

“Joep van JouwTekstman heeft voor ons een aantal e-commerce marketing blogs geschreven. Hij had aan weinig woorden genoeg en had direct de juiste tone of voice te pakken voor onze doelgroep. Hij heeft goede teksten opgeleverd waarin zijn enthousiasme en humor goed naar voren komt. Daarnaast wist hij de onderwerpen van onze blogs goed en duidelijk uiteen te zetten. Zeker een aanrader!”

Thomas Klijn, WoW!Keukens

Goede tekstschrijver Den Bosch

“Wij hebben Joep benaderd, omdat we iemand zochten die met de juiste woorden een leuk stukje over ons bedrijf kon schrijven. Tijdens telefonisch contact met Joep vertelden we het een en ander over ons bedrijf, wat genoeg was voor hem om de teksten te kunnen schrijven. Een week later hadden we een prachtig stukje tekst, het was in een keer raak. Joep, nogmaals bedankt!”

Mattijs Janssen, eigenaar en (online) marketeer Janssen.nl

Janssen over Tekstschrijver in Waalwijk

“Wij werken samen met Joep vanwege zijn creatieve inslag en moderne en menselijke schrijfstijl. Hij is scherp en analytisch en weet zich elke keer weer in te leven in het verhaal van de klant. Die informatie zet hij om in duidelijk leesbare teksten die de doelgroep raken.”

Steffi de Haan, eigenaresse Merklab

Den Bosch copywriter

“Joep van JouwTekstman is erg fijn om mee samen te werken. Dit komt onder andere door zijn positieve kijk en aanstekelijke enthousiasme. O, en hij schrijft goede teksten natuurlijk! Ik heb Joep gevraagd de website teksten te schrijven voor een van mijn klanten. Hij had hierbij aan een woord genoeg. Hij werkt snel, nauwkeurig en denkt mee. Met Merklab maken wij de belofte om Van Opmerkelijke Meerwaarde te zijn voor onze klanten en in dit geval was Joep dat voor ons.”

Nancy Schuurmans, Senior Content Marketeer Zelfstroom

Tekstschrijver Den Bosch klant Zelfstroom

“Joep is erg fijn om mee samen te werken. Hij is snel, schrijft vlot en levendig voor zowel de doelgroep als zoekmachines. Hij is in staat ingewikkelde onderwerpen eenvoudig uit te leggen en daarin een verhalende stijl te ontwikkelen die past bij het merk. Hij reageert altijd snel, helpt deadlines te bewaken en denkt oplossingsgericht met ons mee. Hij weet ook gemakkelijk de kern te doorgronden waardoor je goed met hem kunt schakelen over opdrachten. Ondanks dat we elkaar nog nooit in real life hebben ontmoet kan ik bijzonder goed met hem samenwerken.”

Edwin Fagel, Hoofdredacteur Roofs & SteilDAK

Tekstschrijver Den Bosch testimonial

Joep schrijft voor onze specialistische vakbladen voor de dakenbranche onderhoudende en vlot leesbare artikelen, toegespitst op de doelgroep. Hij heeft het vermogen om enthousiasmerend te schrijven over de meest uiteenlopende (internationale) daken en daarbij weet hij de vaak complexe materie op een heldere manier over te brengen. De samenwerking met hem bevalt bovendien zo goed omdat hij de deadlines goed in de gaten houdt en als het nodig is snel en accuraat kan werken.

Roofs
SteilDAK

Jules van der Werf – Managing Partner Bluefin

Copywriter freelancer

“Joep snapt waar de mensen van Bluefin voor staan, misschien wel meer nog omdat het vrij dicht bij zijn natuurlijke schrijfstijl ligt. Teksten op onze site zijn herschreven en iedereen heeft nu een herkenbare profielschets. We blijven graag gebruik maken van zijn diensten!”

Nienke Appels – Brand Strategist voor Cargo Logistics B.V.

Tekstschrijver Waalwijk

“De tekst op onze website was saai, verouderd en bestond te veel uit logistiek jargon. Ons doel was duidelijk, maar hoe we dit nou konden verwoorden wisten we niet goed. Vandaar dat wij Joep hebben ingeschakeld. Na een prettig telefoongesprek kwam Joep terug met goede, duidelijke teksten die veel beter bij onze organisatie passen. Het is nu snel duidelijk voor onze klanten wat wij nou precies doen, en wat ons als bedrijf uniek maakt.”

Wiljan Schelle – Mede-eigenaar Perfect-Sales B.V.

Copywriter Waalwijk

“Via een potentiële relatie zijn wij op het spoor gekomen van Joep. Na zijn blogs gelezen te hebben, zijn we enthousiast geworden over zijn manier van schrijven. Omdat we zagen dat Joep ook SEO teksten schrijft, hebben wij hem benaderd voor het schrijven van geoptimaliseerde content voor betere online vindbaarheid. Al vanaf het eerste contact werd duidelijk dat Joep weet waarover hij spreekt. Hij heeft de opdracht goed begrepen, zich goed ingelezen in de materie en helemaal uitgewerkt naar onze wensen. De kwaliteit van de content gecombineerd met zijn snelle manier van communiceren maakt van Joep een prettige partij om mee samen te werken.”

Eelco Anneveldt – Creatief Directeur A.I. bij No Tomato

Content creator Waalwijk

“Joep is een copywriter met een eigenschap die het verschil maakt tussen een gewone tekst en een goed verhaal: conceptueel inzicht. Joep heeft ons geholpen om vele stappen in een customer journey in te vullen. Hij las zich in, bereidde zich goed voor en bleef steeds creatief nadenken terwijl hij schreef. En dat zag je terug in het resultaat. Als je teksten wilt met een ziel, mag je nu ophouden met zoeken.”

Christiaan Lommers – Eigenaar SmartStart

Copywriter Waalwijk tevreden klant

”Joep, MijnTekstman. Na een aantal berichtjes over en weer via LinkedIn was het voor mij al snel duidelijk: dit was een persoon die mij niet alleen kon voorzien van goede en originele teksten voor de vernieuwde website van SmartStart, maar iemand die ook snel en kritisch te werk gaat. Joep heeft voldaan aan al mijn verwachtingen en ben heel blij met de samenwerking. Oprecht een tekstschrijver die ook betrokken wil zijn bij het bedrijf en je wil helpen met het vooruit helpen van je eigen business. Thanks Joep!”

Ursula Schellekens – Schellekens Creatieve Communicatie

Tekstschrijver Waalwijk tevreden

“Joep schreef voor ons de copy voor de herfstmailings van Landal GreenParks. Hij is flexibel, reageert adequaat en is snel van begrip als het om teksten gaat, waardoor het erg fijn is om met hem samen te werken. Het belangrijkste gegeven: Landal GreenParks bracht vervolgopdrachten ook bij hem onder; een teken van tevredenheid bij de klant.”

Ruben Peters, oprichter FLASKE

Flaske over Tekstschrijver Waalwijk

Bij FLASKE wilden we beginnen met mailmarketing. De foto’s waren aanwezig maar de tekst ontbrak. Joep heeft ervoor gezorgd dat er binnen korte tijd interessante content aangeleverd werd. Ook heeft hij de teksten van de ‘over ons’ pagina op onze website aangescherpt. Hij heeft zich verdiept in FLASKE en kwam zelf met nieuwe initiatieven. Als we iemand moeten aanraden, dan is dit absoluut Joep.” 

Esther Nierop, eigenaresse Praktijk Samengezind

Recensie Tekstschrijver Waalwijk

“JouwTekstman heeft de tekst van mijn website herschreven. Voorheen stonden er woorden, zinnen, zelfs een verhaal. Echter miste de boodschap die ik wilde overbrengen aan mijn publiek. De vragen, het snelle schakelen en de doortastendheid van JouwTekstman hebben mij gefascineerd. En om een relatief onbekend onderwerp in een korte tijd zo eigen te maken, om het vervolgens om te kunnen zetten in dat wat ik bedoeld heb, dat heeft me verwonderd.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat!”

Michelle Verhoeven , marketing manager Klerx en zn.

Beoordeling tekstschrijver Waalwijk

“Joep heeft zich in de periode bij Klerx schoenen laten zien als een betrokken collega die naast z’n vlotte pen ook een vlotte babbel heeft. Hij heeft bij ons allround marketing werkzaamheden uitgevoerd waaronder het schrijven van blogs, social media berichten en teksten voor beursflyers. Joep heeft een frisse en commerciële blik die wij zeker konden waarderen.”

Ina Oome, eigenaresse INA! Marketing

tekstschrijver testimonial

“Joep schrijft creatief en inspirerend! Ook commerciële teksten optekenen en redigeren van bestaande teksten is hem op het lijf geschreven. Met plezier werk ik samen met Joep voor verschillende soorten opdrachtgevers en uiteenlopende  projecten.” 

Antoon Maes, eigenaar Ventinet B.V.

Testimonial Ventinet jouwtekstman

“Joep had na een goed gesprek een goed beeld van wat ik van hem verlangde, namelijk: goed onderbouwde artikelen die toch makkelijk weglezen. Wat ik vooral aan hem waardeer is dat hij erg pakkend weet te schrijven over een onderwerp waar hij niet geheel in thuis is. Ik ben erg blij met hem en zal zeker van zijn diensten gebruik blijven maken.”

Rolf Balkenende, eigenaar Waalwijk.nieuws.nl

Column

“Joep schrijft geregeld een column voor onze nieuwssite en dat levert altijd veel positieve en leuke reacties op. Hij heeft een vlotte schrijfstijl, is erg origineel en creatief. Bovendien is het fijn werken met Joep. Ik kan hem zeker aanbevelen!”  

Ben Janssen, oprichter Janssen Packaging

Review tekstschrijver Waalwijk

“Joep weet als geen ander hoe hij zijn teksten moet aanpassen aan een bepaalde ontvanger. Naast de man op social media, was hij vooral als schrijver van zakelijke (soms Engelstalige) brieven en websiteteksten mijn tekstman.”

Robbert Leenaarts, oprichter Backpackblog.nl

Referentie tekstschrijver Waalwijk

“Als ik een verhaal lees, wil ik er onderdeel van zijn. En ik wil niet het zoveelste saaie artikel vol met keywords lezen, maar iets wat boeit. Noem het een artikel met een eigen ziel. Dit zijn juist dingen waar Joep waar voor zorgt. De manier van schrijven, vaak met allerlei details, is erg pakkend en zorgt ervoor dat lezen nooit saai wordt.”

Esmee van de Pol, mede-oprichter March

Referentie tekstschrijver Waalwijk

“Joep schrijft makkelijk inspirerende teksten. Het fijne aan Joep is dat hij na een gesprek over ons merk goed weet op welke manier hij merkgericht moest schrijven, waardoor teksten die volgden vaak in één keer raak waren.”

Rob van Ravenstein, mede-oprichter Laauw

“Joep is een tekstuele duizendpoot en verbaast me regelmatig met zijn scherpzinnigheid en originaliteit. Hij voorzag de hele website van Laauw van passende teksten.”

Juul Smit, Online Magazine Coördinator Bol.com

Blog Bol.com

“Joep schrijft op een heel actieve, leuke en inspirerende manier. Onderwerpen waar normaal niet zoveel ‘mee te beleven valt’, worden levendig omschreven door Joep. Hij kan zich goed inleven in de doelgroep en schrijft to-the-point. Ook is hij flexibel en snel in zijn communicatie. Fijn om mee te werken!”