Tekstschrijver

Ik ben Joep Klerx, oftewel JouwTekstman. Ik ben tekstschrijver – sommigen prefereren Engels en noemen me copywriter – en ik creëer content voor op websites, social media, tijdschriften en in nieuwsbrieven. Ik doe dit vanuit een passie voor schrijven, gecombineerd met een marketingachtergrond. Deze marketingachtergrond heb ik te danken aan mijn opleiding Small Business & Retail Management. Die passie voor schrijven heb ik sinds ik woorden achter elkaar weet te zetten.

Copywriter tekstschrijver Joep KlerxTijdens mijn wereldreis in 2017 overschreed mijn blog (gezelliglezen.com) na enkele maanden de magische grens van 100.000 hits en schreef ik onder andere voor het populaire backpackblog.nl.

Teruggekeerd in Nederland besloot ik me volledig te focussen op het schrijven. Met storytelling als ontwikkeld talent en SEO- en sales-gericht schrijven als aangeleerde vaardigheden kan ik nu vele kanten op. Van sfeervolle teksten voor de about-pagina van een merk, tot zakelijke, goed leesbare artikelen die bijdragen aan een SEO- of bredere marketingstrategie.

Er gingen je al een flink aantal opdrachtgevers voor. Nieuwsgierig naar wat zij van mij vinden? De opdrachtgevers uit het verleden en hun recensies vind je hier. Benieuwd naar mijn niet-commerciële schrijfstijl? Blader dan eens door de korte verhaaltjes op gezelliglezen.jouwtekstman.nl.


Neem gerust contact op

Aarzel niet: +316-48072518.
Aarzel niet: joepklerx@jouwtekstman.nl